Akıllı Telefonlar İçin En İyi 10 Spor Uygulaması

`Spor` yaparken işleri hızlandıracak ve doğru bir şekilde uygulanmasını sağlayacak olan yeni kişisel `spor` danışmanları: Akıllı telefonlar…

cigdemvemoda

1. Moves

Yürüyüş sırasında atılan adımların sayısını, mesafeyi ve zamanı otomatik olarak kaydeden bir uygulama. Gidilen yerleri de GPS ile takip ederek harita üzerinde işaretliyor. Böylece bir günde ne zaman ve nerede olduğunuzu görebiliyorsunuz. Cihazınıza yükleyip yanınızda taşımanız yeterli.

2. Instant Heart Rate

Nabız ölçen uygulama. Ölçümü kan dolaşımı sonucu işaret parmağında oluşan renksel değişiklikeri işleyerek gerçekleştiriyor. Özellikle kardio çalışmaları sırasında kalp ritminin ayarlanması gereken durumlarda kullanılabiliyor.

3. RunKeeper

Aktivite kayıt uygulaması. GPS sensörü ile aldığınız mesafeyi hesaplayabiliyor. Anlık hızınızı ve eylem sonundaki ortalamayı da görebiliyorsunuz. Elbette güzergahı da işaretleyebiliyor ve yakılan kaloriyi gösteriyor. Birçok spor dalını da destekliyor. Ayrıca programlanarak hedeflenen mesafe sonunda kullanıcıyı uyarıyor. Verileri paylaşma ve oyunlara katılma gibi özellikleri de bulunuyor.

4. SleepBot

Alarm uygulaması. Anak bu uygulamayı farklı kulan kullanıcısının uygu sırasındaki hareketlerini ve seslerini dinleyebilmesi. Böylece uyanmaya en uygun olunan anı belirliyor. Uygulama uyuma zorluğu çekenler için rahatlatıcı sesler de çalabiliyor.

5. MyFinessPal

Kalori sayımı yaparak diyet yapmayı kolaylaştıran uygulamanın geniş veritabanı sayesinde yenen her gıdanın enerji değerine ulaşılabiliyor. Girilen kişisel bilgilerle günlük olarak alınması gereken kalori miktarının aşılmaması için kullanıcıyı uyarıyor.

6. Noom Weight Loss Coach

Sağlıklı beslenme ve diyet yardımcısı. Sunulan çeşitli yemek tarifleriyle menünüzü zenginleştirebilirsiniz. Kalori ve adım takibi de yapabiliyor. Sağlıklı yaşam ile ilgili sunulan çeşitli ipuçları ve makalelere de ulaşılabiliyor.

7. Sworkit

vde aletsiz spor yapmak için hazır programlar sunan bir uygulama. Vücudun her bölgesini çalıştıran egzersizleri içeriyor. Hedeflenen çalışma şekli ve süre seçilerek kullanıcıya özel bir çalışma programı sunuyor. Ayrıca süre sayımı da yaparak antrenmana eşlik ediyor.

8. Water Your Body

Spor aktivitelerini destekleyen en önemli ayrıntılardan biri de su tüketimidir…Uygulama ile günlük su ihtiyacınızı öğrenebilir ve bu ihtiyaca göre su içebilirsiniz. Şişe veya bardak gibi çeşitli ebatlarda girilebilen tüketim bilgileri mililitre olarak kaydediliyor. Geriye yalnızca kullanıcının kilosunu girmesi kalıyor

9. Jefit

Zengin fitness egzersizi deposu…Uygulama, aletli ve aletsiz sayısız hareketi animasyonlu olarak gösteriyor. Ayrıca her bölgeye özel veya çalışma şekline göre etkili hazır egzersiz programları da sunuyor. Değişimleri kaydederek gelişimlerin rakamsal olarak takip edilmesini sağlıyor.

10. Tuneln Radio

Spor yaparken müzik dinlemek konsantrasyonu arttırabiliyor. Dünyanın neredeyse tüm ülkelerinden farklı radyoları değişik kategorilere göre sıralayan uygulamanın ses kalitesi de oldukça iyi…

Hadise for Twist Koleksiyonu

Moschino 2015 Sonbahar Aksesuar Koleksiyonu

Jimmy Choo 2015 Sonbahar Koleksiyonu

Mimarisiyle Büyüleyici Göl Evi

İpekyol Sonbahar Kış 2015 / 2016 Koleksiyonu

Twist 2015 / 2016 Sonbahar Kış Koleksiyonu

2015 Yazına Damga Vuracak 14 Bohem Stili

Mary Katrantzou X Adidas Originals 2015 Yaz Koleksiyonu

Savaşçı Ruhlu Kadının Rengi: Kırmızı

Neon Parlak Aksesuarlar

Military Tarzı Kombin Önerileri

Deborah Pagani 2015 Koleksiyonu

DIY Nails Tırnak Sticker Setleri

Tory Burch Yaz 2015 Koleksiyonu

Ünlü Markaların Öne Çıkan Çanta ve Takı Modelleri

Alexa Chung & AG Denim 2015 Koleksiyonu

Victoria Secret Meleği Lindsay Ellingson'ın Seyahatte Kullandığı 7 Güzellik Ürünü

Ayşe Arman'ın Yazlık Evi

Ellie Goulding MAC Koleksiyonu