cigdemvemoda
Puanı : 105808.77
Ve bloguna büyük bir aşkla bağlıdır!

Hakkında

1985 doğumluyum ve Bursa'da yaşıyorum. Modayla ilgili bilgileri sizlerle paylaşmak için çigdemvemoda sayfasını açmaya karar verdim. Araştırmayı, okumayı ve alışverişi çok seviyorum. Blogumda modayla ilgili güncel bilgiler aktarıyor
  • 2013 / 2014 Sonbahar Trendi

    Leopar tutkunlarına müjde! Bu `kış` dolabınızın baş köşesini yine leopar parçalarla doldurabileceksiniz. Ceketler, çantalar, ayakkabılar, etekler… Aklınıza gelebilecek her şeyde karşınıza çıkacak olan leopar deseni bu kışın en `trend` desenlerinden! Özellikle deri ve kürklerle kombinasyonunda harikalar yaratabileceğiniz leopar desenli parçalar vitrinleri donatmaya hazırlanıyor! Sofistike ve seksi bir görüntüye kavuşmak isteyenler alışverişe başlasanız iyi edersiniz! Sizin için derlediğimiz leopar desenli galerimize göz atmadan geçmeyin!

    28.08.2013 02:40
  • "BB Kremler" out, "CC Kremler" in!

    Merhaba Arkadaşlar BB kremlerin geliştirilmiş hali olan CC kremlerin göze çarpan ilk özelliği daha hafif olması. Bu özelliği sayesinde yağlı ciltlerinde kullanabildiği CC kremler, aynı zamanda çok daha geniş bir renk skalasına sahip. Cildinizi UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma konusunda çok daha etkili olan bu kremler, teninize de oldukça pürüzsüz bir görüm sağlıyor. Ayrıca içeriğindeki C vitamini sayesinde cildiniz çok daha canlı görünüyor ve ürün, yaşlanma etkilerini geciktirme konusunda da BB kremlerden çok daha etkili. Şimdilik Olay, Missha, Rachel K ve Chanel’in ürettiği CC kremlerin, DD, EE FF olarak devam edip etmeyeceği de `güzellik` dünyasında tartışılıyor.

    28.08.2013 01:18
  • Avon'un Yeni Yüzü Hadise

    Avon’un yenilenen `makyaj` serisinin yüzü güzel şarkıcı `Hadise` oldu. Avon, yeni `makyaj` serisini `Hadise` ile birlikte tanıttı. Yenilenen Avon `Makyaj` Serisi’nde 180 ürün ve 600 farklı renk var. Avon `makyaj` serisini True Color Teknolojisini kullanarak yenilendi. Yarı mat, parlak ve saten görünümü sunan seçenekleri olan rujların 35 rengi bulunuyor. Dudaklarında ışıltıyı sevenler içinse koleksiyonda16 farklı renkte dudak parlatıcısı var. Avon göz makyajında ise size kolaylık sağlıyor. Farlardaki renklerin üzerinde uygulama sırasını göstermek için rakamlar bulunuyor. Böylelikle 1-2-3-4 adımlarını takip ederek kolaylıkla gölgeli göz makyajı yapabilirsiniz.

    27.08.2013 04:35
  • Haftanın Rengi; Sarı

    Merhaba Bayanlar! Güneşin, enerjinin rengi olan sarı ve tonları her `yaz` mutlaka gündeme gelir. Bu sezon da yine sarı dolayısıyla da limonun renkleri çok moda… Sarı bu sezon her kıyafete rengini veriyor. Özellikle uçuşan kumaşlardan hazırlanan elbiselerde çok güzel duran bu renk yanık tenlilere de çok yakışıyor. Eğer sarıyı çok iddialı buluyorsanız hafif hardal rengine kaçan bir ton da seçebilir, yine trendi olabilirsiniz. Sarının en yakışan takısı altındır. Altın rengi `ayakkabı` veya `kahve` tonları, beyaz gibi `ayakkabı` ve çanta en uygun olanıdır. Makyajda ise sarıya yakışan en güzel ruj rengi kırmızıdır. Bu sezon yanık tende fuşya ruj da çok `moda` olduğu için rahatlıkla iddialı renkte bir ruj seçebilirsiniz.

    22.08.2013 02:12
  • Toprak Tonlarında Göz Makyajı

    Neredeyse her göz rengine gider toprak tonları. `Makyaj` trendlerine baktığımızda, her sezon kendine bir yer edinmiş bu farlar. Koyu renklere ağırlık vererek gözünüzü ortaya çıkarmanız da mümkün, daha yumuşak tonlarla daha sade bir görünüşe sahip olmanız da. Kahverengi buğulu bir göz makyajını, yoğun bir eyeliner ve rimelle tamamlayıp, dudaklarınızda ten rengi bir ruju tercih edersiniz hem iddialı hem de abartıya kaçmamış olursunuz!

    22.08.2013 01:04
  • Yazın Yapılan Stil ve Güzellik Hataları

    `Yaz` sıcaklarının artmasıyla birlikte dikkat etmemiz gereken konular daha da önem kazanıyor. Kavuran sıcaklar aklımızı başımızdan aldığından mıdır bilinmez; yazın yaptığımız stil ve `güzellik` hataları artıyor. Yazın yapılan stil ve `güzellik` hatalarına gelin birlikte göz atalım.

    18.08.2013 03:28
  • Sagaza Madrid 2013 Koleksiyonu

    Somon, mercan, turuncu, şeker pembesi, su yeşili ve beyaz renklerinin hâkimiyetinin hissedildiği koleksiyonda, SAGAZA Madrid'in artık değişmezi olan balık modeller, yine ön planda… Balık modellerinde özellikle kalın volanlarla belden bir etek daha çıkıyormuş görüntüsü vererek `vücut` hatlarının genel görüntüsünü de etekteki tüllerle yumuşatan tasarımcı, genç kızları hayallerindeki mezuniyet gecesine hazırlıyor.

    16.08.2013 04:50
  • Victoria Secret 2013 Gelin Koleksiyonu

    İçinizde Victoria's `Secret` `marka` iç çamaşırlarına hayır diyecek yoktur sanırım. Ünlü iç `giyim` markası her sene olduğu gibi bu yıl da gelin koleksiyonuna yer verdi.Gelinlik seçmek ne kadar zorsa içine iç çamaşırı seçmek de bir o kadar zor. Umarım bu `koleksiyon` size yardımcı olur. Miranda Kerr farkıyla birbirinden güzel çamaşırlara eminim bayılacaksınız. Üstelik almak ve giymek için gelin olma şartı da yok

    12.08.2013 01:53
  • Cilt Lekelerinden Kurtulmanın En Etkili Yolları

    `Güneş` ve denizin etkisiyle ortaya çıkabilen cilt lekelerine karşı yapacağınız ilk şey lekenin kaynağını ortadan kaldırmak; yani güneşten uzak durmak. Diğer bir önerim ise etkili cilt bakım ürünleri. Size sunduğum ürünleri düzenli kullandığınız da cilt lekelerinin azaldığınızı göreceksiniz. Cildindeki lekelerden dolayı rahatsız olanlar mutlaka bu ürünlerden sizen en uygun olanı tercih edin ve mutlaka düzenli olarak kullanın teşekkürlerinizi bekliyorum...

    11.08.2013 00:33
  • Oscar de la Renta 2013 Gelinlik Koleksiyonu

    Bu yazın evlenmeyi düşünen gelin adayları gelinliğiniz hazır mı? Kate Middleton'ın `prenses` olmaya adım attığı gün giydiği `gelinlik` bu senenin `gelinlik` trendlerini en belirleyici etken oldu hiç şüphesiz.. Dantelin eksik olmadığı `gelinlik` modelleri 2013 bahar `gelinlik` koleksiyonlarında da karşımıza çıkıyor. Muhteşem `gelinlik` koleksiyonlarıyla her gelinin rüyası olan `Oscar` de la Renta gelinlikler `evlilik` hazırlıkları yapan gelinler için çok ilham verici olacak gibi duruyor..

    09.08.2013 20:39
  • Sayfa :

    Hakkında

    1985 doğumluyum ve Bursa'da yaşıyorum. Modayla ilgili bilgileri sizlerle paylaşmak için çigdemvemoda sayfasını açmaya karar verdim. Araştırmayı, okumayı ve alışverişi çok seviyorum. Blogumda modayla ilgili güncel bilgiler aktarıyor